S T O R M G A D E  1 2   F O R H U S

Hvor historiske rum bliver
forenet med en moderne
livsstil

Stormgade 12 blev opført omkring 1680 og stærkt ombygget og forhøjet til gaden i 1798. I dag er forhuset fredet af Kulturstyrelsen, fordi den repræsenterer en vigtig del af den danske kulturarvs historie.

Det har derfor været i tæt samarbejde med Kulturstyrelsen, at Stormgade 12 er blevet ømfindtlig renoveret, for at bevare de arkitektoniske bygningsdetaljer med historisk værdi. Her
udbydes derfor fire lejligheder, der forener historiske rum og arkitektoniske kvaliteter med en moderne livsstil, og opfylder de funktionelle krav til nutidens daglige behov.

Smukke vægpaneler, flere stuer en suite, dobbeltdøre og
høje sprossede vinduer giver assosiationer til det
herskabelige liv der udspillede sig i rummene for
knapt 300 år siden.

Hver enkelt bolig er udformet efter ejendommens medfødte særpræg og forener de moderne funktioner og krav med de fredede bygningsværdier. Boligerne bliver disponeret til moderne boliger med nye håndmalede køkkener, store badeværelser med faciliteter der opfylder det moderne menneskets livsstil.

Forhuset rummer i alt fire store ejerlejligheder. Smukke vægpaneler, flere stuer en suite, dobbeltdøre og høje sprossede vinduer giver assosiationer til det herskabelige liv der udspillede sig i rummene for knapt 300 år siden.

Taglejligheden har til forskel fra resten af boligerne en mere åben planløsning og tagterrasse. Ejerlejlighederne varierer fra 141 kvm til 200 kvm og repræsenterer en boligtype og indretning for de fleste.

K Ø K K E N

Håndmalet snedkerkøkken med
messinggreb og hvid marmor
bordplade skaber et eksklusivt
udtryk, og står i samspil med de
eksisterende bygningsdetaljer