Planlæg en vidunderlig ferie til Kreta

Mange familier planlægger i god tid hvor deres rejse skal gå hen. Jo tidligere du booker rejsen, jo bedre en pris vil du som regel også få rejsen til. Som rejsende må man gerne have nogle krav til f.eks. hotelværelse eller beliggenhed. Du kommer hurtigt til at bruge mange penge på en ferie, så hvorfor ikke få opfyldt alle ferieønskerne? Kreta er en meget populær feriedestination, da du både kan opleve en masse kulturelt samtidig med, at du kan slappe af ved vandet. Find ud af hvor ferien skal gå hen, så fly og biletter kan blive bestilt. 

 

Book din ferie i god tid 

Da Kreta er en meget populær feriedestination, booker mange familier hotel og fly et helt år i forvejen. Man skal være tidligt ude med de populære steder – især hvis det skal være i en af de populære uger i skolebørnenes sommerferie. I forbindelse med booking af rejsen, vælger mange at leje en bil også. På denne måde skal de ikke være afhængige af offentlig trafik og kan nemt komme rundt og opleve Kreta på egen hånd. Der findes flere hjemmesider hvor du kan leje en god feriebil. Det eneste du skal oplyse, er hvor du vil hente den henne samt dato og tidspunkt for hvornår bilen afhentes og leveres tilbage igen.

 

Krav til feriebilen

Det er forskelligt om den enkelte familie har krav til feriebilen. Mange børnefamilier er naturligvis nødt til at have plads til barnevogn til den lille i familien. Andre familier vil gerne have en bil uden tag. Du kan nemt sammenligne priser på udlejningsbiler hjemmefra og dermed se hvilket selskab, der kan give dig den bedste pris på en lejebil.  Bestiller du lejebilen hjemmefra sikres du, at alle udgifter er medregnet i prisen. Det vil sige, at du både har betalt for forsikringer, lokale skatter og afgifter, lufthavnsudgifter, ubegrænset kilometertal og lignende inden ferien begynder. På hjemmesiden https://www.autoprio.dk/da-graekenland-oeen-kreta/  kan du læse noget mere om udlejningsbiler. 

 

Mange oplevelser 

Kreta er en fantastisk ø, der byder turisterne for smukke naturomgivelser samt kulturelle oplevelser. Med en lejebil har du mulighed for at planlægge jeres dage nøje således, at I får oplevet alt det, som I har lyst til. Du og familien kan f.eks. opleve Samaria-kløften, som byder på frodig natur samt flotte udsigter. Du kan også få en god oplevelse på vandet, hvor du kommer til at se øen fra en helt anden vinkel. Det er også værd at besøge Limnoupolis vandlandet, hvor børnene kan få mange timer til at gå.