Rejs verden rundt med dit vigtigste redskab – men husk at beskyt det inden

Det er skønt at rejse og opleve noget nyt, men der er meget, der skal være styr på, inden man skal afsted. Det gælder for eksempel om at beskytte sin mobil, så den ikke går i stykker, og man strander i et fremmed land. Heldigvis er det ret nemt at beskytte din telefon; læs med her og se, hvordan det gøres.

Mobilen med på rejsen

Det er på mange måder super praktisk at have en mobil med på sin rejse. Du kan bruge den til at oversætte sprog, du kan bruge den til at udregne valuta, du kan bruge den som GPS, og du har adgang til alverdens praktiske informationer og kontakter igennem den. Men det kan også være farligt, fordi man netop er så afhængig af den på turen, at det øgede forbrug kan lede til flere uheld. Det er træls at stå i et andet land og tabe ens mobil, så den går i stykker. Budskabet er kort og simpelt; beskyt din iPhone!

Beskyt med panserglas

En måde, hvorpå du kan beskytte din mobil, er igennem et panserglas. Panserglasset lægger sig som et ekstra lag ovenpå din skærm, så det er panserglasset, der tager imod stødet, hvis du nu skulle tabe din telefon. På den måde er skærmen indenunder beskyttet, så du undgår ridser og krakeleringer. Panserglasset er meget robust, men det kan godt krakelere alligevel. Heldigvis er det nemt at pille det gamle af og sætte et nyt på, så din telefon er beskyttet på ny. Det er trods alt også meget billigere at købe et nyt panserglas end en ny telefon.

Beskyt med cover

Det er også en rigtig god idé at købe et cover til telefonen. Coveret dækker mobilens bagside og kanter, hvor kanterne er ret høje, så telefonen lander på dem i stedet for direkte på skærmen, hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Beskyt din iPhone med et cover, der er lavet lige netop til den type iPhone, du har, så du kan være sikker på, at du stadig kan bruge mobilens kamera og knapper, og så coveret passer i størrelsen.

Pas på din mobil

Det er altid vigtigt at passe på sin mobil, men det er især nødvendigt, når du skal ud og rejse. Det er i sandhed en uheldig situation, hvis du står med en ødelagt mobil i et andet land, så husk at beskytte den hjemmefra med et cover og et panserglas.