Kombiner rejse og polterabend for en uforglemmelig oplevelse

Leder I efter den mest fantastiske og overdådige rejse til polterabenden? Måske en med mandestrip, sjove drink og uforglemmelige minder? Skal I ikke holde jer tilbage.

Man får kun en polterabend – sådan cirka – og det skal selvfølgelig have en vild og fed fejring. Der er lavet bunkevis at film om emnet, som I kan lade jer inspirere fra.

Rejserne I aldrig glemmer

Alle mennesker har rejser på nethinden, som de vil sværge på, de aldrig nogensinde kommer til at glemme.

Det kan være bryllupsrejsen. Det kan være backpacker-turen. Det kan være en helt særlig rejse med familien til en stille middelhavsø. Listen er uendelig.

Sådan en rejse kan være svær at planlægge, lidt ligesom det kan være svært at være glad eller sur på kommando. Hvad man derimod kan gøre, er at sætte rammerne så perfekt, at det næsten ikke kan gå galt.

Til polterabend-rejsen kunne det være med mandestrip, drinks, lækker mad og sjove aktiviteter. En polterabend-dag kan være utrolig lang, særligt hvis I får alkohol først på dagen. En polterabend-rejse kan være uendelig lang, hvis I ikke har organiseret og planlagt en god portion af opholdet.

Derfor må I sætte jer sammen. Find en perfekt placering, hvor der er varme, sjov og masser af aktiviteter. Måske er museumsturen lige lovlig tør på en polterabend. Men I kan finde sjove guidede ture, finde underholdning til vands på en båd eller måske vandski. I kan tage på et vinslot og nyde nogle sydfranske druer osv.

Hvad der sker på rejsen, følger vennegruppen for evigt

Modsat det gamle motto fra de gamle polterabend-film, følger den fantastiske ferie gruppen hjem. Ikke noget med – hvad der sker på rejsen, bliver på rejsen.

Når I kommer hjem, har I alle sammen rejsen sammen, som I kan gå ud i livet med sammen. Vennegruppen deler de varme, hyggelige og sjove oplevelser, som kommer på polterabend-opholdet. De må og skal ikke gå i glemmebogen.

I skal også forholde jer til, hvor rejsen og polterabenden skal kombineres. For bliver den kombineret sådan, at alle dagene skal være en fest, hvor I fejrer jeres veninde, som snart skal giftes, bliver det måske en ret lang rejse.

Husk derfor, at det er mere en okay med en rolig og stille dag. Polterabenden handler om at have det sjovt og være glad. Den handler også bare om at være sammen med de mennesker, der betyder allermest for en, eller næstmest.