3 gode grunde til at tage på krydstogtferie

Når de fleste tænker på rejser, så tænker man oftest i klassiske baner såsom flyrejse sydpå, bilferie eller en skitur. Men rejsebranchen udvider sig hele tiden, og det seneste skud på stammen er krydstogter, som kombinerer dase ferie med dags oplevelser.

 

Et krydstogt, også kaldet et cruise, er et stort skib, bygget til komfort og afslapning, som byder på alt hvad du kunne forestille dig. Samtidig sejler et krydstogt fra havn til havn, så du kan opleve forskellige destinationer på én samlet ferie.

 

Inde på danskrejseselskaber.dk kan du læse meget mere om fordelen ved at tage på krydstogt, hvad dine muligheder er for blandt andet dagsoplevelser på et krydstogt – og finde brugbare links til planlæggelsen af din tur. Du kan også læse med her hvor du får tre gode grunde til at tage på krydstogt ferie.

 

1. Det bedste af to verdener

 

Et krydstogt giver dig det bedste af to verdener: Afslapning og oplevelser. Et krydstogtskib er lavet til din afslapning, så du vil finde poolområde, dase stole, og generelt mange muligheder for at koble af fra hverdagen og slappe max af.

 

Derudover sejler krydstogtet også fra havn til havn, hvor du oftest vil have en hel dags mulighed for at tage på opdagelse i den by, skibet lægger til. Krydstogtet tilbyder oftest dags oplevelser, hvor transport er inkluderet, så i blot skal lade jer tage rundt i det lokale og opleve forskellige destinationer, inden turen igen går retur til krydstogtet og mere afslapning.

 

2. Skibet har alt hvad du kunne drømme om

 

Krydstogtskibe er ikke kun lavet til komfort og afslapning, det er også lavet for en luksuriøs oplevelse. Derfor har et krydstogt alt hvad dit hjerte kunne begære – og mere til.

 

Der vil være forskellige restauranter og barer, så du kan prøve forskellige retter og drinks hver dag. Der vil være forskellige pool, spa og dase områder, afhængigt af hvad du er i humør til dén dag.

 

Der vil være underholdning, spil, aktiviteter og leg lige så langt øjet rækker, med alt lige fra karaoke, minigolf og fitness, til legepladser, vandland og scene underholdning.

 

3. All inclusive – du skal blot nyde

 

Inde på Danskrejseselskaber.dk kan du finde inspiration til danske rejseselskaber, som tilbyder krydstogtrejser som samlede rejsepakker. Dette betyder med andre ord at alt er inkluderet i din pris: Fly til afgangs byen, transport til krydstogtet, indlogering, mad og drikke, aktiviteter, transport til dags oplevelser og flyrejsen hjem.

 

Med andre ord ville du blot skulle pakke din taske og tage afsted, og så ellers bare nyde din ferie uden stress.

 

Hermed er det bare at sige ohøj – og ønske dig et helt fantastisk krydstogt rundt på verdens syv have.