Tag din e-cigaret med på ferien

Ryger du? Så er det en rigtig god ide at tage din e-cigaret med på din ferie. Læs med her for at se hvilke ting du bør overveje før du tager din e-cigaret med på din ferie.

Kan du have den med i flyvemaskinen?

Hvis du skal flyve hen til din rejsedestination, så er det en god ide at undersøge, hvorvidt du overhovedet kan tage din e-cigaret med op i flyveren. Det er nemlig ikke sikkert, at du må have den i din håndbagage.

Og det er meget rart at vide, før man står og skal igennem sikkerhedskontrollen. Det er trods alt dyrt at købe en e-cigaret og det ville være surt hvis den blev smidt ud, bare fordi man ikke lige havde set ordentligt efter på reglerne.

Disse regler for hvorvidt du må tage en e-cigaret med op i flyveren kan afhænge lidt af hvor det er du flyver fra. Det er derfor en god ide at undersøge det præcis fra den lufthavn, som du skal afsted fra.

Tag rigeligt med e-juice med

Det er desuden også en god ide at tage rigeligt med e juice med dig på din ferie, så du altid har noget du kan ryge.

Det er trods alt ikke sikkert, at du har mulighed for at købe e juice på din rejsedestination, alt efter hvor det er du skal hen. Og så er det da også lidt irriterende at man skal gå og rende efter det, når man er afsted et fremmed sted.

Det kan også sagtens være, at du ikke kan finde lige den smag, som du gerne vil prøve. Selve smagen er trods alt en stor del af oplevelsen med at bruge e cigaret. Det er derfor også vigtigt, at du bruger den e juice du gerne vil bruge, så du kan få den smag du gerne vil have.

Hvilke regler er der for rygning det pågældende sted?

Du bør også lige gøre dig nogle undersøgelser om, hvilke regler der er for rygning de steder, hvor du skal rejse hen.

Må du for eksempel gerne ryge i det offentlige rum? Det må man ikke længere her i landet, men det er jo ikke alle lande, som følger vores eksempel.

Læg også mærke til om disse regler kun gælder for almindelige cigaretter eller om det også gælder for e-cigaretter. Det er meget godt at vide, før du tager afsted.